Meniu
Your Cart

Garantie

Satisfacţia dumneavoastră reprezintă o responsabilitate pentru Modish, motiv penyru care toate resursele noastre se indreapta catre a vă oferi cea mai bună calitate atunci când achiziţionaţi produsele noastre.
Toate materialele folosite provin de la cei mai buni furnizori din Europa şi au fost supuse unor procese de testare înainte de vânzare. Pielea utilizată în realizarea produselor Modish este naturală, iar tehnologia şi etapele de manufactură implicate corespund celor mai înalte standarde de calitate.

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de Chic&Nice SRL şi se aplică oricărui produs achiziţionat de pe https://modish.ro/. 

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor, conform prevederilor art. 17 din O.G. nr. 21/1992 şi potrivit dispozitiilor O.U.G. nr. 140/2021. Oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă invităm să ne informati cat mai repede si ne vom asigura sa trimitem curier petru ridicarea produsul si evaluarea acestuia.

Consumatorul are dreptul la măsuri corective din partea vânzătorului Chic&Nice SRL (garantul), fără costuri, în caz de neconformitate a bunurilor, iar măsurile corective respective nu sunt afectate de garanția comercială
Garantăm că produsul achiziţionat de la Chic&Nice SRL  este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezintă elementele de identificare ale mărcii legal înregistrate) şi lipsit de orice defect.
În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării. Durata medie a utilizării este de circa 6 luni calendaristice, cu respectarea alternării purtatului a minimum 3 perechi de încălţăminte. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.

In cazul neconformitatii produsului, garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării, in acord cu prevederile art. 11, 12 şi 13 din O.U.G. nr. 140/2021, astfel:

  • Repararea produsului
  • Înlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat
  • Reducerea de pret
  • Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

Pentru ca bunurile să fie aduse în conformitate, Consumatorul poate opta între reparație și înlocuire, cu excepția cazului în care măsura corectivă aleasă ar fi imposibilă sau, în comparație cu cealaltă măsură corectivă disponibilă, ar impune Vânzătorului costuri care ar fi disproporționate, conform art. 11 alin. (2) din O.U.G. nr. 140/2021.